Everybody Hurts..

Eller är det bara jag?

@#£&*$% skulle man kunna säga.

Ännu en gång har jag nu stukat mitt knä. 3e gången i ordningen. Det gör ont och jag måste gå på kryckor! YIPPI!

Satt på SöS akuten i 4 timmar i lördagseftermiddag.

In the "emergency room of hell":

1. En man i övre medelåldern kommer in och blöder från huvudet, men ser ändå ganska pigg ut. Hans tant däremot ser ganska stressad och rädd ut. Hon bär på två ryggsäckar och massa utrustning som såg ut att användas för att gå på isen/åka skridskor. Eftersom han blöder från huvudet får han ju såklart gå före alla andra som sitter i väntrummet. Systrarna hämtar en sjuksäng och rullar iväg med honom. Tanten hans ser fortfarande ganska skärrad ut när en sjuksyster frågar honom:
-Hur känns det nu?
Mannen svarar:
-Dyrt.
Och rullar sedan bort.

2. När jag kom in satt det en kille, ca 35 år, och tittade på sin dator som han hade med sig. Det visade sig att han satt och tittade på filmer. Han hade alltså planerat att sitta där ett tag. Jag "råkade" titta ner i hans väska och såg att han hade med sig ca 5-7 filmer.... Varför? Jaja.. Efter ett tag ringde hans mobil och jag kan tänka mig att samtalet gick ungefär så här, utifrån vad jag hörde..:
-Vad gör du?
-Sitter på akuten..
-Vad har du gjort?
-Det gör så jävla ont i foten, vet inte riktigt vad som har hänt..
-När får du komma in då?
-Ja, det går ju inte riktigt att säga, har suttit här i en timme nu och har inte kommit någonstans, men eftersom jag inte blöder ur huvudet så är jag inte riktigt prio ett.

Är man trött och inte har något att göra så är det där väldigt roligt! Jag började fnissa (ganska högt).

3. En kille kommer in och ser helt anfådd och rädd ut. Grejjen på akuten är att man ska ta en nummerlapp, men han var väl stressad så han sprang fram och började skrika om att han trodde han var på väg att få ett anfall av nått slag och blev nästan lite förbannad av ingen anledning. Några systrar sprang och hämtade en säng och körde iväg med honom. Det här kanske inte låter så roligt. Men efter en halvtimme ungefär kom han gående ut från akuten efter en kvinna som såg ut att vara hans mamma. Kvinnan såg ganska trött ut, ungefär som att det har hänt flera gånger. Han såg väldigt skamsen ut, och sa han såg ut att vara ca 30 år.

4. En sjukt snygg kille kom in ca 20 minuter efter mig. Även hans telefon ringde och jag kan tänka att samtalet gick ungefär så här:
-Jag sitter på akuten.
-Vad har hänt?
-Jag var på min brasilianska Jujutsi igår och jag skulle sparra mot nån liten "newbie" (nybörjare). Han fattade ju inte att han inte skulle vara hårdhänt så han råkade på nått jävla vänster göra illa min nacke så nu har jag ont när jag nickar och skakar på huvudet. Väldigt irriterande..
Samma kille tog senare av sig skorna, satt sig i typ en yogaposition och började meditera.


Och en till grej, är det bara jag som inte planerar mina skador.
Lista av vad folk hade med sig till akuten:
Dator + 5-7 filmer
Böcker
Tidningar
Lunchlådor
Stickningar


Själv satt jag där med min iPod och försökte roa mig med hjälp av andras skador. Ja, jag är en ond människa!


Skäms inte. Om du skäms så skäms jag för dig.

Gonatt
Sov sött
Dröm om småkryp du mött
(Pumbaa)


Broder Daniel. <3


Ikväll är det syster/brorkväll här hemma.
The mamas and the papas drar till landet.

Jag <3 Lillebror

The mamas and the papas..


"Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut"

Ja, fy fan! Drömde att morsan hängde sig!
Frågade morsan vad hon trodde det betydde. Vi kom inte på nått bra svar på det..
Men mamma kom på en bra fråga, Varför skar du inte ner mig då? Jag svarade: Vet inte, jag stog bara och tittade.. USCH vad hemskt!!!!!
Mamma skulle gå och klippa sig nyss, men hon mådde så illa så hon vågade inte :p
Så hon klippte sig själv istället... Vet inte om jag tycker att det blev så fint :p HAHA
Jorå. Söt mamma :)


Det otroliga har hänt...

Jag, Ida Josefin Nilsson, har kommit på att jag har en gammal blogg som ligger och skräpar.
Tror inte att det är någon fara i något jag skriver om här, eftersom typ ingen kommer läsa så, det blir väl mest för min egen skull :)
(Rörigt kanske, men det är sån jag är!)
Mitt liv som det ser ut nu: Jag har flyttat från "vackra" Hässelby in till stan (Södermalm). Jag är nu officiellt en söderböna! Jag har inget jobb för tillfället så jag söker så mycket jag kan men annars så blir det mycket svänga runt med kompisar. Har ingen pojkvän för tillfället så jag söker så mycket jag kan. (Har en liten crush men det får ni inte veta mer om) Haha...
Okej, för att få ett uppfattning om ungefär vad jag gör..
Måndag: Åkte till Hässelby för att ha julklappsutdelning med brudarna; Jennie Algotsson, Jennie Wolkert, Katja Lundqvist och Sofie Holmberg Tankred.
Åkte tillbaka till stan för att åka hem, lämna julklapparna och sen åka ut igen för att gå och äta på restaurang med min kära moder. Sen åkte jag och mor till Globen för att gå på Svenska Idrottsgalan. Det var asroligt, både jag och mamma grät för så coola är vi.
Tisdag: Jag åkte ut till västerort igen (lite knasigt när man äntligen bor i stan men whatever). Träffade Erica Lilja som jag har saknat såå mycket! När vi satt på en bänk i Vällingby kommer Jennie Wolkert och går förbi så vi går runt med henne ett tag. Sen skulle min lilla sockersöta Lilja åka och jobba så jag och Jennie åkte till Kista. Dit kom Max Udd och Nathalie Berg. Vi strosade runt ett tag och när det taget var slut skulle Jennie till stan för att hitta en bok som hon skulle ha till sina kurser i franska (i Nice (Frankrike)). Jag max och Nattha gick på bio (vääldigt ovanligt). Vi såg The Tourist. Den var jättebra, så lyssna på mig och inte alla andra som verkar tycka att den inte var sevärd. Sen hade jag bestämt träff med Katja. Så jag åkte in till stan och träffade henne, vi åkte hem till mig för att jag ville byta om till mina nyinköpta kläder. Assnygga bruna byxor och några linnen. Sen tog jag och Katja tåget till Mariatorget och gick mot medborgarplatsen för att hitta nånstans där vi kunde sitta och ta ett glas vin. Det blev Chill, jättemysigt ställe med världens godaste röda vin. MUMS! Två killar försökte stöta på oss så jag drog i med att vi var på dejt (date?).
Sen var Katja så trött så vi åkte hem till mig och delade säng ;)
Onsdag:På morgonen fick vi ett sms från Algot (Jennie Algotsson) om att hon hade klarat uppkörningen och fått sitt körkort.
GRATTIS!!!!!!!!!!
Så vi åkte till Kulturhuset och tog en lunch, sen blev det lite strosa runt i stan, jag köpte en svart kjol för 49 :- (Prisvärt!)
Nu ligger jag här, har nyss tittat på Anastasia och ska nog ta ett titt på några avsnitt av The Big Bang Theory.
Gonatt
Sov sött
Dröm om småkryp du mött
(Pumbaa)
"Skäms aldrig. Om du skäms, så skäms jag för dig!"

RSS 2.0